Kerkenraad wijk 2

WIJK II m.i.v. 17/01/2016

Sectie 1: oud. J. Kuiers/ diaken H. Compagner

Goudenregenstraat, Beukenlaan, Korte Kerkweg.

Sectie 2: oud. H. Slager/ diaken H. Compagner

Acaciastraat,  Leliestraat,  Meidoornlaan, Prunuslaan, Scholenland, Esdoornlaan, Wilgenlaan

Sectie 3: oud. G. Timmerman/ diaken K. vVijer

Hazelaarlaan, Rozenlaan, Populierenlaan, Elzenlaan, Moerbeilaan.

Sectie 4: oud. G. Bisschop/ diaken K. Veijer

Lijsterbeslaan, Magnolialaan, Iepenlaan, Mispellaan, Plataanlaan.

Sectie 5: oud. J. Knol/ diaken H. Compagner

Oude Rijksweg 404-508, Prins Bernardsingel, Lichtmisweg, Noordelijke Ruitenweg, Zuideindigerweg

Sectie 6: oud. H. Hengsteboer/ diaken H. Dunnink

Geezenland, Oude Rijksweg 402 tot Vlakkenweg.

Sectie 7: oud. R. Redder/ diaken H. Dunnink

Schipgravenweg, Afschuttingsweg, Rechterensweg, Staphorster Grote Stouwe, Klaas Kloosterweg, Dekkersland, Hamingerweg, Slingerberg, Berggiersweg, Kastanjelaan, Reestweg, Vaartweg.

Sectie 8: oud. H. Wichers/ diaken H. Dunnink

Braamspinner, De Kampen, Bouwkamp, Weegbree, Molenplein, Nijeveenseweg, Prinsenstraat, Zomerdijk, Wethouder Huismanstraat, Lankhorsterweg, Rijksparallelweg, Jan Arendsland, D’ Olde Dijk, Oude Rijksweg tot Vlakkenweg, Boertjessteeg, Gemeenteweg, Burgemeester van der Walstraat, Meester Boldewijnlaan, John F. Kennedystraat, Zeefdruk.

Sectie 9: oud. J. de Vries/ diaken H. Mussche

Admiraal van Nesstraat, Boslaan, Churchilllaan, Ebbinge Wubbenlaan (min Berghorst), Koningin Julianastraat, Lindenlaan, Oranjestraat, Tulpenstraat, Henri Dunantstraat, Meestersweg.

Sectie 10: vacature / diaken H. Mussche

Gemeenteweg vanaf het spoor, Frederik Hendrikstraat, Generaal Eisenhowerlaan, Jan Lubbertsland, Mauritsstraat, Parallelweg, Prins Bernardstraat, Willem de Zwijgerstraat, Baldersmaatweg, Schiphorsterweg, Prinses Beatrixstraat.

Seniorenpastoraat: oud. H. Vos