Kerkenraad wijk 2

Ouderling  A. Eenkhoorn, Wilgenlaan 19, 7954 EB Rouveen
berteenkhoorn@hervormdrouveenstaphorst.nl; telefoon 0522-291016

Sectie 1: oud. J. Wasschebalie/ diaken H. Compagner

Goudenregenstraat, Beukenlaan, Korte Kerkweg, Seringenhof.

Sectie 2: oud. H. Slager/ diaken H. Compagner

Acaciastraat,  Leliestraat,  Meidoornlaan, Prunuslaan, Scholenland, Esdoornlaan, Wilgenlaan

Sectie 3: oud. A. Nijzink/ diaken K. Veijer

Hazelaarlaan, Rozenlaan, Populierenlaan, Elzenlaan, Moerbeilaan.

Sectie 4: oud. G. Bisschop/ diaken K. Veijer

Lijsterbeslaan, Magnolialaan, Iepenlaan, Mispellaan, Plataanlaan.

Sectie 5: oud. J. Knol/ diaken H. Compagner

Oude Rijksweg 404-508, Prins Bernardsingel, Lichtmisweg, Noordelijke Ruitenweg, Wulphof, Zuideindigerweg

Sectie 6: oud. H. Hengsteboer/ diaken H. Dunnink

Geezenland, Oude Rijksweg 124-400, Vlakkenweg.

Sectie 7: oud. P. Bloemhof/ diaken H. Dunnink

Schipgravenweg, Afschuttingsweg, Buiten Middenweg, Hasselterweg, Rechterensweg, Staphorster Grote Stouwe, Klaas Kloosterweg, Dekkersland, Hamingerweg, Slingerberg, Berggiersweg, Kastanjelaan, Reestweg.

Sectie 8: oud. P. Boermans/ diaken H. Dunnink

Braamspinner, Commissaris de Vos van Steenwijklaan, Den Weidenweg, Weegbree, Molenplein, Nooteboomstraat, Lankhorsterweg, Rijksparallelweg, Jan Arendsland, D’ Olde Dijk, Oude Rijksweg 2 tot Vlakkenweg, Boertjessteeg, Gemeenteweg tussen A28 en Spoorlijn, Burgemeester van der Walstraat, Meester Boldewijnlaan, John F. Kennedystraat, Stapelerweg.

Sectie 9: vacature/ diaken H. Mussche

Boslaan, Churchilllaan, Ebbinge Wubbenlaan (min Berghorst), Eikenlaan, Koningin Julianastraat, Lindenlaan, Oranjestraat, Tulpenstraat, Henri Dunantstraat, Meestersweg.

Sectie 10: oud. R. Redder/ diaken H. Mussche

Gemeenteweg vanaf het spoor, Frederik Hendrikstraat, Generaal Eisenhowerlaan, Jan Lubbertsland, Leijenweg, Parallelweg, Prins Bernardstraat, Willem de Zwijgerstraat, Baldersmaatweg, Prinses Beatrixstraat.

Seniorenpastoraat: oud. J. Lindenholz,
Jeugdouderling: oud. G. Timmerman.