Kerkenraad wijk 1

Ouderling A.H. ten Cate, Muldersweg 31, 7951DG Staphorst
aalttencate@hervormdrouveenstaphorst.nl, telefoon 0522-462106

Sectie 1: oud. G.J. Lusseveld/ diaken H. Kasper

Beunteweg, Brasem, Burgemeester van de Grondestraat, Dedemsvaartweg, Den Hulst, Domineesakker, Ebbenweg, Evenboersweg, G.W. van Marleweg, Goudenregenstraat (NL), Haagwinde, Hooidijk, Hulsterpad, Korenweg, Lichtmisweg, Meeleweg, Meentjesweg, Merellaan, Noordeinde, Oosterhulst, Patrijsstraat, Plaggenslag, Puntweg, Rollecate, Ruitenveen, Schansweg, Scholenweg, Spoordijk, Tiphoeksweg, Tolhuisweg, Vriescheweg, Westeinde,  Westhuizingerweg, Witharenseweg, Zandspeur, Zwartewaterland.

Sectie 2: oud. J. Bisschop/ diaken H. Kasper

Oude Rijksweg 551 t/m 751

Sectie 3: oud. H. van Dijk/ diaken H. Kasper

Oude Rijksweg 399 t/m 549a J.J. Gorterlaan

Sectie 4: oud. J. Mussche/ diaken A. Russcher

Oude Rijksweg 215 t/m 391 Molenhoeksweg, Kleine Conrad, Bisschopsweg.

Sectie 5: oud. H. Poepe/ diaken A. Russcher

Oude Rijksw.1 t/m 211, Gemeenteweg even nummers, Ambachtsstraat, Bullingerweg, Burgemeester van Wijngaardenstraat, Dekkersweg, Drafkistweg, Geerligsweg, Klompenmaker, Middenwoldigerweg, Oosterparallelweg, Polleweg, Rietdekker, Sprakelhorstweg, Schotsweg, Stationsweg.

Sectie 6: vacature/ diaken J. Lier

Bergerslag, Berghorstland, Binnenweg, Bosland, Brandsland,Burg. Nawijnstraat, Burg. Niemeijerstraat, Costersland, Evert Reddersland, Industrieweg, Kloezenland, Mokkenland, Muldersweg, Russchersland, Schoonstersland, Westerparallelweg.

Sectie 7: oud. H. Hokse/ diaken J. Lier

Buizerd, Fazant, Graspieper, Grutto, Kievit, Plevier, Patrijs, Sperwer, Staphorster Kerkweg, Tureluur, Zwaluw

Sectie 8: oud. R. de Wolde/ diaken F. Stout

Bijkerserf, Pottieserf, Wittenerf, Wobbenerf, Schemperserf, Smitserf, Kapperserf, Stegemanserf, Hoogeweg,
J.C. van Andelweg

Sectie 9: ouderling E. Mussche/ diaken F. Stout

De Enk; Schapendijk, Mr. J.B. Kanlaan, Ir. Nijsinghstraat, Leidijk, Haverveld, Maisveld; Gersthof, De Eugte, Boekweitveld, Tarwehof, Graanhof

Senioren pastoraat: oud. L. van Spijkeren,
Jeugdouderling: oud. H. Wichers.