Alle berichten

Hier vind u alle berichten van Hervormd Rouveen Staphorst.

Opgave zondagschool

Op 24 September start de zondagsschool weer! We beginnen deze zondag om 16:30 uur gezamenlijk in de grote zaal van het dienstgebouw, de ouders mogen mee naar binnen. We willen alle kinderen van groep twee t/m groep zes van harte welkom heten.

Om het seizoen in goede banen te leiden zijn we nog wel dringend op zoek naar een aantal nieuwe mensen die leiding willen geven. Hierbij doen we een beroep op u/jullie om Gods kinderen het evangelie van Jezus Christus verder bij te brengen  Wil jij hier aan bijdragen door leiding te geven of te assisteren in de klas neem dan contact op met Roelof de Witte 06-12776638. Hulp wordt ontzettend gewaardeerd.

Voor de ouders is er een speciale groep aangemaakt ik de NEXUS-app. In deze groep zullen mededelingen worden geplaatst voor de de ouders van kinderen die op de zondagsschool zitten.
U kunt u zelf aanmelden voor deze groep in de app.

Je kunt je HIER opgeven

Herfstworkshop bloemschikken

Herfstworkshop bloemschikken, opbrengst voor Roemenië

Hallo creatievelingen! Hoe Leuk is het om samen met gemeenteleden creatief bezig te zijn. Daarom willen wij graag een herfstworkshop bloemschikken organiseren.

Wanneer: Donderdag 12 oktober 19:30
Waar: Dienstgebouw
Kosten: € 15,00 (opbrengst is voor Roemenië )

Heb jij zin om samen met je vriendin, moeder, zus, kennis of alleen gezellig met ons een bloemstuk te maken, geef je dan zo snel mogelijk op voor vrijdag 6 oktober via hervormdrouveenstaphorst.nl of via Henriët Mulder 0610315659 Whatsapp of bellen mag ook!

Hartelijke Groet: Hendrikje Veijer en Henriët Mulder ( in samenwerking met Werkgroep Roemenië)

‘Heel Hervormd Rouveen Staphorst bakt’

Heel Hervormd Rouveen- Staphorst bakt!!

Altijd als eens mee willen doen met een taartenbakwedstrijd, maar nog niet de kans gehad, of eigenlijk nog nooit aangedurfd? Dit is uw/ jouw kans! Tijdens de Gemeentedag op 14 oktober 2023 organiseren wij een taartenbakwedstrijd! Vooraf kun je je aanmelden om mee te doen met de wedstrijd. Op 14 oktober kun je je mooie/ lekkere taart tussen 11 uur en 12 uur brengen. De jury zal daarna de mooiste en lekkerste taart uitkiezen. Om 14.45 uur zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Aanmelden kan tot 13 oktober via: gemeentedag@hervormdrouveenstaphorst.nl
of bij Gabina Nijzink: 0651317998

We hebben 2 groepen bakkers.

– Voor kinderen tot 15 jaar
– Vanaf 16 jaar

U/ jij doet toch ook mee??

De taarten snijden we in stukken, nadat de winnaar bekend is bij de jury, zodat tijdens de binnenkomst bij de Gemeentedag u kunt smullen van de heerlijke taarten.

Aardappel- en uienactie

Het is weer tijd voor de jaarlijkse aardappel- en uienactie van de Zendingscommissie. Dit jaar gaat de opbrengst naar twee doelen, namelijk de GZB (project opbouw kerk in Egypte) en IZB (project Siddeburen). Bestelformulieren zijn verkrijgbaar in de kerk en het dienstgebouw, waar ook de inleverbussen staan. Download hier het bestelformulier. Online bestellen is ook mogelijk. Klik dan hier.

Beschermd: AVG

Deze inhoud is beschermd met een wachtwoord. Vul hieronder het wachtwoord in om het te bekijken: