Alle berichten

Hier vind u alle berichten van Hervormd Rouveen Staphorst.

VBW 2021 – Help jij ons mee?

In de eerste week van de zomervakantie (13, 14 en 15 Juli) hopen wij weer een Vakantie Bijbelweek te organiseren voor alle kinderen uit Rouveen, Staphorst en omstreken. Ook dit jaar zijn wij genoodzaakt om de Vakantie Bijbelweek grotendeels digitaal te organiseren. Maar, omdat de Coronamaatregelen verder zijn versoepeld willen wij de kinderen toch ook graag 1 dagdeel uitnodigen om de VBW te beleven op locatie.

Per dagdeel is er plek voor maximaal 70 kinderen, verdeeld over 7 groepen. De activiteiten vinden uitsluitend buiten plaats bij het Dienstgebouw. In de ochtend van 09:30 – 11:00 uur en in avond van 19:00 – 20:30 uur. We hopen de kinderen een gezellige en feestelijke ochtend/avond te geven, waarin ze in aanraking komen met het Evangelie.

Om alles in goede banen te kunnen leiden en om er mooie dagen van te maken zijn wij op zoek naar medewerkers die ons hierbij willen helpen. De VBW kan alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers en wij doen dan ook graag een beroep op jou! Klik hier om je op te geven.

We gaan weer beginnen!!

Binnenkort hopen we de zondagsschool weer op te starten. Je kunt je vanaf nu opgeven! We zullen je snel laten weten op welke zondag we weer open gaan. Kom jij ook?

De leiding van de zondagsschool.