Alle berichten

Hier vind u alle berichten van Hervormd Rouveen Staphorst.

Forum Zorgmedewerkers

Werk je in de zorg en kom je soms dingen tegen die je moeilijk vindt? Zou je weleens willen sparren met andere zorgmedewerkers die bij onze gemeente behoren? Juist in deze tijd begrijpen we dat het fijn zou kunnen zijn om even je hart te luchten en ervaringen te delen met andere zorgmedewerkers. Elkaar bemoedigen, elkaar steunen.
Geef je dan op voor het forum ‘Zorgmedewerkers’.

Je naam en e-mailadres kun doorgeven aan info@hervormdrouveenstaphorst.nl
Na een check of je lid bent van de gemeente voegen we je dan toe aan het forum.

De GIVT APP vanaf zondag beschikbaar

Uitleg:

Contant geld is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden, maar hebben wel tot gevolg dat het voor mensen moeilijker is om mee te doen met de collecte tijdens de dienst. En zeker in deze tijd van het coronavirus, als we niet meer in de kerk aanwezig kunnen zijn is het van belang om alternatieven aan te bieden

Daarom hebben we vanaf komend weekend een oplossing, want dan gaan we van start met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven.

Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden. Kijk HIER naar de promotiefilm.

Wij rekenen op u!