Alle berichten

Hier vind u alle berichten van Hervormd Rouveen Staphorst.

Preekrooster 2019

Inmiddels is het preekrooster 2019 gereed en zullen alle preekbeurten worden ingevuld in de kalender die achter de website hangt.
We krijgen veel verzoeken van mensen die in de zorg werken wanneer we de vieringen voor het Heilig Avondmaal hebben gepland in verband met werkroosters. Vandaar dat we deze onder voorbehoud publiceren.

17 februari 2019 Voorbereidingsdiensten; 24 februari 2019 Viering Heilig Avondmaal
19 mei 2019 Voorbereidingsdiensten; 26 mei 2019 Voering Heilig Avondmaal
1 september 2019 Voorbereidingsdiensten; 8 september 2019 Viering Heilig Avondmaal
8 december 2019 Voorbereidingsdiensten; 15 december 2019 Viering Heilig Avondmaal

Hart voor je huwelijk!

Hart voor je huwelijk

De liefde vergaat nooit…. (1 Kor. 13:8)

God heeft zijn liefde ook de afgelopen weken getoond. Dankbaar zijn we dat we voldoende aanmeldingen hebben ontvangen om de cursus van start te laten gaan. En meer dan voldoende aanmeldingen om ons nu te laten onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om een tweede cursus Hart voor je huwelijk er naast te laten draaien. Groot is uw trouw Heer!

Om reeds aangemelde stellen niet teleur te hoeven stellen omdat de cursus vol zit, willen wij nog een oproep doen of er nog meer geïnteresseerden zijn zodat we samen met Margreet Breman en ds. Van Vreeswijk een 6-tal data kunnen vaststellen.

Deze data zullen in dezelfde lijn liggen als de data van de eerste cursus, wellicht dan op een andere dag of in een andere week.

Wie wil er samen met andere stellen uit onze gemeente, in een vertrouwde sfeer nadenken over de rijkdom van het huwelijk?

Zes avondjes uit met z’n tweeën, speciaal voor elkaar!

Samen enthousiast geworden? Willen jullie meedoen met de cursus ‘Hart voor je huwelijk’? Stuur een mail naar: hvjh@hervormdrouveen.nl.
Met vriendelijke groet,

Laurens & Kirsten Talsma en Henk &  Mieneke Hengsteboer