Vakantie Bijbelweek

Jaarlijks wordt er vanuit onze gemeente een Vakantie Bijbelweek (VBW) georganiseerd voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit Rouveen, Staphorst en omstreken. Ook vakantiegangers zijn van harte welkom! De VBW wordt elk jaar georganiseerd in de eerste week van de zomervakantie. En ook in de herfstvakantie zijn de kinderen een dagdeel welkom op de Vakantie Bijbelweek.

Doel van de Vakantie Bijbelweek:

Het doel van de Vakantie Bijbelweek is om kinderen een aantal gezellige dagen te geven waarin ze in aanraking komen met het Evangelie. Alle onderdelen, zoals zingen, poppenkast, Bijbelverhaal vertellen, sketch, spelletjes doen en creatief bezig zijn, zijn er op gericht iets van de liefde van Jezus Christus door te geven.

Aan de hand van een thema wordt er in de zomer 3 dagen lang van alles georganiseerd voor de kinderen. Op de ochtenden van 9.45 uur tot 12.00 uur zijn de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7 jaar welkom en ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur de kinderen van 8 t/m 12 jaar. In de herfstvakantie organiseren we opnieuw een leuke activiteit voor alle kinderen.

De Vakantie Bijbelweek wordt gehouden in het dienstgebouw, Oude Rijksweg 450 in Rouveen.

Alle kinderen zijn welkom, zowel niet-kerkelijk als kerkelijk.

Team en medewerkers

Als VBW-team zijn we vanaf het vroege voorjaar bezig met de organisatie van de Vakantie Bijbelweek. Daarnaast helpen jaarlijks een heleboel medewerkers bij de diverse onderdelen van de VBW om deze dagen tot een succes te maken. Wij kunnen niet zonder deze medewerkers! Wij bedanken hen dan ook hartelijk voor hun inzet!

Heb je vragen, ideeën of wil je ons helpen? Laat het weten via vbw@hervormdrouveenstaphorst.nl

Hartelijke groet,

Het VBW-team