Opgave catechese

Catechisatie: Geef je op!  

Zo langzamerhand zijn de vakanties weer voorbij, de scholen zijn weer begonnen. Voor het eerst naar het voortgezet onderwijs of verder waar je was gebleven.   Dat betekent dat ook de catechisaties weer gaan beginnen. Catechisatie betekent ‘onderwijs van de kerk’. Net zoals je school nodig hebt om iets te bereiken in je leven, is het erg belangrijk om ook te leren wat God tegen jou wil zeggen. Daar willen we ons ook in het komende seizoen samen met jullie op richten. Samen de Bijbel lezen en samen daaruit leren. Voor iedereen van levensbelang!  

Je kunt je opgeven via de website van de kerk: 
www.hervormdrouveenstaphorst.nl 
Dit kan vanaf maandag 5 september tot en met maandag 19 september. Je kunt via het opgavemenu je keuze maken voor de avond van jouw voorkeur. Later die week krijg je per e-mail een bevestiging met de exacte tijd waarop je bent ingedeeld.   

Een leuke optie is om voor catechisatie in combinatie met 10er-club te kiezen. Je hebt dan elke week catechisatie en aansluitend één keer in de twee weken 10er-club.  

Ook dit jaar hopen we een start te maken met een groep Voorbereidende Belijdenis Catechisatie.  Voel je het verlangen om God te dienen en je geloof te verdiepen, maar vindt je de drempel van het daadwerkelijk doen van belijdenis nog te hoog? Dan is de Voorbereidende Belijdenis Catechisatie wellicht een goede keuze voor jou. Je kan je opgeven via via de website van de kerk: www.hervormdrouveenstaphorst.nl 

Daarnaast hopen we dit seizoen weer met twee groepen
Belijdenis Catechisatie van start te gaan. Onder leiding van één van onze predikanten worden alle aspecten van het geloof en de kerk met elkaar besproken, om samen toe te groeien naar het doen van openbare geloofsbelijdenis. Ook hiervoor geld dat je je kan opgeven  via de website van de kerk: www.hervormdrouveenstaphorst.nl 

Als je nu al vragen of opmerkingen hebt, of iets is niet duidelijk, neem dan gerust contact op met jeugdouderling:

Marco van van der Sluis via 
marcovandersluis@hervormdrouveenstaphorst.nl   
of 06-27215004.  

We zien je graag op catechisatie.  Hartelijke groet van het catecheseteam  

Ook dit jaar willen we graag van jou weten wanneer je gelegenheid hebt om naar de catechisaties te komen. Vul daarom dit formulier op de juiste manier in. Van ons krijg je dan bericht waar je uiteindelijk bent ingedeeld.

Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.