Vakantie Bijbelweek Medewerker 2022

In de eerste week van de zomervakantie (19, 20 en 21 Juli) hopen wij weer een ‘echte’ Vakantie Bijbelweek te organiseren voor alle kinderen uit Rouveen, Staphorst en omstreken. Na 2 digitale edities hopen wij dit jaar de kinderen weer te verwelkomen op locatie!

De activiteiten vinden plaats bij het Dienstgebouw. In de ochtend van 09:15 – 12:00 uur en in avond van 18:30 – 21:00 uur. We hopen de kinderen een gezellige en feestelijke ochtend/avond te geven, waarin ze in aanraking komen met het Evangelie.

Om alles in goede banen te kunnen leiden en om er weer drie mooie dagen van te maken zijn wij op zoek naar medewerkers die ons hierbij willen helpen. We kunnen hulp gebruiken in de ochtend voor: knutselen 4-7 jarigen – muziek 4-7 jarigen – keuken – oppas (t/m 3 jaar). In de avond kunnen we hulp gebruiken voor: knutselen 8-12 jarigen – muziek 8-12 jarigen – keuken.

De VBW kan alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers en wij doen dan ook graag een beroep op jou!

Vind je het leuk om 19, 20 en/of 21 juli 2022, in een gezellige sfeer, actief met kinderen bezig te zijn, geef je dan hieronder op als medewerker voor de Vakantie Bijbelweek!Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.