Vakantie Bijbelweek Medewerker 2023

In de eerste week van de zomervakantie (25, 26 en 27 Juli) hopen wij weer een Vakantie Bijbelweek te organiseren voor alle kinderen uit Rouveen, Staphorst en omstreken.

De activiteiten vinden plaats bij het Dienstgebouw. In de ochtend van 09:15 – 12:00 uur en in avond van 18:30 – 21:00 uur. We hopen de kinderen een gezellige en feestelijke ochtend/avond te geven, waarin ze in aanraking komen met het Evangelie.

Om alles in goede banen te kunnen leiden en om er weer drie mooie dagen van te maken zijn wij op zoek naar medewerkers die ons hierbij willen helpen. We kunnen hulp gebruiken in de ochtend voor: knutselen 4-7 jarigen – muziek 4-7 jarigen – keuken – oppas (t/m 3 jaar). In de avond kunnen we hulp gebruiken voor: knutselen 8-12 jarigen – muziek 8-12 jarigen – keuken.

De VBW kan alleen doorgaan met voldoende vrijwilligers en wij doen dan ook graag een beroep op jou! Geef je op door onderstaand formulier in te vullen of open het formulier in volledige schermweergave via deze link: https://forms.office.com/e/vBhdqDah5W