Vakantie Bijbelweek Opgave 2022

In de eerste week van de zomervakantie (19, 20 en 21 Juli) hopen wij weer een ‘echte’ Vakantie Bijbelweek te organiseren. Hier willen wij jou graag voor uitnodigen!

Samen zingen, luisteren naar mooie verhalen uit de Bijbel, gezellig samen knutselen, spelletjes doen, kijken naar poppenkast/sketch en nog veel meer!

De activiteiten vinden plaats bij het Dienstgebouw. Ben je 4, 5, 6 of 7 jaar? Dan ben je welkom op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend van 09:30 – 12:00 uur. Donderdagochtend duurt het een half uurtje langer.

Als je 8, 9, 10, 11 of 12 jaar bent, dan ben je op dezelfde dagen welkom, maar dan in de avond van 18:45 – 21:00 uur. Donderdagavond begint het een half uurtje eerder.

Kom jij ook? Geef je snel hieronder op!


voor evt. noodgevallen


Voor het publiceren van beeldmateriaal van mijn kind op de website en Facebookpagina van de hervormde gemeente Rouveen Staphorst geef ik *:Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.
* Tijdens de Vakantie Bijbelweek maken we regelmatig foto’s en video’s. Dit beeldmateriaal gebruiken we om gemeenteleden en andere geïnteresseerden te laten zien waar we mee bezig zijn. Uiteraard betekent dit dat ook u of uw zoon/dochter op deze foto’s en video’s te zien kan zijn. Wij vragen uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter. U mag natuurlijk altijd terugkomen op de door u gegeven toestemming. Ook mag u, wanneer u op dit moment geen toestemming verleent, op een later moment alsnog toestemming geven (klik hier voor meer informatie over het gebruik van beeldmateriaal door de Vakantie Bijbelweek).