Geslaagd voor de middelbare school?

UIT Vormingsjaar in Zwolle

Je slaagt voor je middelbare school, maar je hebt geen idee wat je wilt. Wat is voor jou belangrijk? Waar ligt jouw hart? Waarin maak jij het verschil?

Je bent begonnen aan je studie, het blijkt toch niet jouw studie te zijn en je stopt weer. En nu? Wat past wel bij je? Hoe kan je dat ontdekken?

Om antwoorden te zoeken op je vragen, iets te betekenen voor je omgeving en te groeien in discipelschap is er het UIT Vormingsjaar! Je stapt een jaar UIT je routine, gaat aan de slag met jezelf, en vindt uitdaging tijdens toffe stages in je kerk en een maatschappelijke organisatie. Daarnaast volg je één dag per week verdiepende trainingen, je wordt gecoacht en je krijgt de vrijheid om zelf initiatieven te ontplooien. Kortom, het is een jaar dat je vormt voor je leven!

Het UIT Vormingsjaar is een initiatief vanuit Youth for Christ Zwolle met een uniek concept: je gaat praktisch bezig in je eigen omgeving, om daar te kunnen groeien op verschillende gebieden van je leven. Hierdoor ontdek je hoe jij van betekenis kunt zijn voor je directe omgeving, op de plek waar je nu bent. 

Klik hier voor de flyer.

Enthousiast? Meer weten? Kijk op www.uitjaar.nl of check onze social media kanalen! Of misschien is er tijdens het lezen iemand in gedachten gekomen die je zo’n waardevol jaar gunt? Tip diegene!

Website: www.uitjaar.nl | FB: www.facebook.com/uitjaar | Insta: www.instagram.com/uitjaarzwolle