Diaconale reis 2019

Na het succes van onze eerste diaconale reis naar Siret, hebben we nieuwe plannen om dit jaar naar Roemeniƫ te gaan, en vrijwilligerswerk te doen voor de stichting Educare4life. De stichting levert structurele hulp middels opvang en onderwijs aan wezen en jongeren met een beperking in Roemenie,vanuit een christelijke identiteit, ongeacht geloofsrichting of politieke overtuiging. Dit jaar hebben we ook weer de herfstvakantie gereserveerd (van 19 t/m 24 oktober).

Een kans om je eigen werkelijkheid eens te bekijken door de ogen van mensen uit een andere cultuur. Grensoverschrijdend. Het project is een uitnodiging om enkele dagen naast mensen te leven die niet vanzelfsprekend in welvaart wonen en leven, misschien zelfs wel honger hebben, ziek zijn, gediscrimineerd worden, de weerlozen en zwakken. De levenssituatie van die ander is een spiegel voor ons eigen leven.

Dus, ben je 16 jaar of ouder en heb je zin om mee te gaan naar een land waar jou hulp echt gebruikt kan worden? Geef je dan op!   

Wat voor werk of studie je ook doet, je hulp is meer dan welkom. Kijk voor meer informatie op www.educare4life.nl. Stuur een appje of mailtje naar 06-55545700 of jurianlier@hervormdrouveen.nl om je op te geven.