Laden Agenda items

« Alle Agenda items

  • Dit event is voorbij.

Kerstkaartenactie

15 december | 04:00 - 13:00

De voorbereidingen voor de kerstkaartenactie zijn alweer in volle gang! Ook dit jaar kunt u de kerstkaarten inleveren (die bestemd zijn voor personen binnen de gemeente Staphorst). Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 15 december. U kunt de kaarten inleveren in de daarvoor bestemde inleverbussen. Deze inleverbussen zullen in het dienstgebouw staan, in de kerk en bij Total in Rouveen en Staphorst. De kaarten kunnen ingeleverd worden tot en met vrijdag 14 december om 18.00 uur.

Zou u/jij willen helpen met de kerstkaartenactie? Dat stellen we erg op prijs! Op 15 december begint het sorteren om 04.00 uur in het dienstgebouw. Heeft u/jij een auto beschikbaar? Laat dat dan even weten!Als u/jij later komt of eerder weggaat, zou u/jij dat dan ook even willen aangeven?

De opbrengst zal gaan naar de stichting ALEH. ALEH is een organisatie die zorg draagt voor kinderen met een ernstig meervoudige handicap, zowel cognitief als fysiek. De stichting heeft vier vestigingen in Israël waar ze 24 uur per dag en 7 dagen per week meer dan 700 kinderen opvangen. In Jeruzalem, Gedera, Bnei Brak en in het zorgdorp in de Negev is een toegewijs multidisciplinair team van therapeuten, artsen, verpleegsters, verzorgsters, educatieve- en administratieve medewerkers en een groep vrijwilligers continue in de weer om de kinderen te voorzien in al hun fysieke, medische en emotionele behoeften. De waarde van het leven staat hoog aangeschreven bij ALEH en het leven wordt gekoesterd. Geen middel wordt achterwege gelaten om de kinderen vooruitgang te gunnen. Meer weten over de stichting? Ga dan naar www.aleh.nl of kijk een filmpje https://www.youtube.com/watch?v=-JBRQfww-4Q

Wil je je opgeven, gebruik dan dit formulier: https://goo.gl/forms/XeAZFLUOxSo1v1bQ2

Gegevens

Datum:
15 december
Tijd:
04:00 - 13:00
Agenda item Categorie:

Organisator

Kruispunt

Locatie

Hervormd Dienstgebouw
Oude Rijksweg 452
Rouveen, Overijssel 7954 GD Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0522 291 300
Website:
http://www.hervormdrouveenstaphorst.nl