Laden Agenda items

« Alle Agenda items

  • Dit event is voorbij.

Kerstkaartenactie

19 december 2020 | 08:00 - 17:00


“Het is weer zover! Dé kerstkaartenactie op 19 december 2020!

We hebben dit jaar extra veel bezorgers nodig! Dus nodig je vrienden en vriendinnen, buren en familie uit en zorg dat ze zich zo snel mogelijk opgeven!We starten rond 08:00 uur met het bezorgen van de kerstkaartjes. Zorg dus ook dat je er dan bent! 

De mensen die met de auto komen:

Na een gezondheidscheck, krijgen jullie per groepje (2 pers) jullie straten toegewezen. Deze straten liggen allemaal bij elkaar in een zaal op jullie te wachten. Het enige wat jullie moeten doen is het sorteren/het op volgorde leggen van de huisnummers. Dit mag in de desbetreffende zaal in het Dienstgebouw, mits je een mondkapje draagt tijdens het heen en weer lopen. Jullie nemen het mee de auto in en zijn klaar om te bezorgen. Jullie bezorgen de kaartjes met handschoenen aan.

Degene die met de fiets komen:

Na een gezondheidscheck krijgen jullie straten toegewezen die te bezorgen zijn op de fiets. Het enige wat jullie moeten doen is het sorteren/het op volgorde leggen van de huisnummers. Dit mag in de desbetreffende zaal in het Dienstgebouw, mits je een mondkapje draagt tijdens het heen en weer lopen. Jullie nemen het mee op de fiets in een mand/tas en beginnen met bezorgen. Jullie bezorgen de kaartjes met handschoenen aan.

In het dienstgebouw lopen mensen van de organisatie rond (te herkennen aan de Kruispunt vesten/truien 🙂 )

Jullie kunnen aan deze lui jullie vragen stellen!

 

 

Gegevens

Datum:
19 december 2020
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Hervormd Dienstgebouw
Oude Rijksweg 452
Rouveen, Overijssel 7954 GD Nederland
Telefoon:
0522 291 300
Website:
http://www.hervormdrouveenstaphorst.nl

Organisator

Kruispunt
Telefoon:
0625218355
E-mail:
rachelwitte@ziggo.nl